Install Error 2.0

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98096 by mark3397
mark3397 created the topic: Install Error 2.0
My brand new installation is failing at:

$config = Yii::app()->baseUrl . '/'; // The public website location (url) of the public survey script

in application/config/config-defaults when it calls Yii::app()->baseUrl

I've tried:
Yii::app()->request->baseUrl
and
Yii::app()->request->getBaseUrl(true)
as well.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #98100 by mdekker
mdekker replied the topic: Install Error 2.0
What error do you get? How did you trace it down to the baseurl?

---
Menno Dekker

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98106 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
It just stops processing.

I traced it down by following the workflow and putting:
echo "I am here<br>";
starting from the index.php and got all the way to application/config/config-defaults.php to that line.

It won't go past that line.

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98107 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
What are the system requirements for the mini-Yii framework?

Are they all supposed to be included in the 2.0 download?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #98120 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Install Error 2.0
ANd, why not use directly:
$config['publicurl'] = "http://myrealurl.example.org";

?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98136 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
Where would that go?

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago - 4 years 1 month ago #98137 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
I only ask, because I have this in my config.php:

'config'=>array(
// debug: Set this to 1 if you are looking for errors. If you still get no errors after enabling this
// then please check your error-logs - either in your hosting provider admin panel or in some /logs directory
// on your webspace.
// LimeSurvey developers: Set this to 2 to additionally display STRICT PHP error messages and get full access to standard templates
'debug'=>2,
'debugsql'=>1, // Set this to 1 to enanble sql logging, only active when debug = 2
'publicurl'=>'http://realserver/limesuvey/',
'urlFormat'=>'get'
Last Edit: 4 years 1 month ago by mark3397.

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago - 4 years 1 month ago #98138 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
'publicurl'=>'h ttp://realserver/limesuvey/',

Space added for the website formats it if it says http
Last Edit: 4 years 1 month ago by mark3397.

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98139 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
Ok, that got me past that part, but I still have a blank screen.

Can someone give me some pointers on logs or debugging this thing as that nothing is spit out. I've read the Install FAQ a few dozen times and checked everything multiple times. What info could I provide that might help my situation?

Please Log in to join the conversation.

  • mark3397
  • mark3397's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 1 month ago #98142 by mark3397
mark3397 replied the topic: Install Error 2.0
I just downloaded V191, build 120302 and had it up and running in 5 minutes on the same host. Still no idea what is going on with V2.

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now