Check out the LimeSurvey source code on GitHub!
Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Missed Config.php ?

Missed Config.php ? 3 years 3 months ago #98082

Hi! Im having problems with the installation of LimeSurvey.

My enterprise is working with IIS. Maybe this is not relevant but I've uncompress the .zip in the directory and when I was running the install script i've clicked on the back button of the web-browser and it seems like it has broken the installation procces. The result is that i can't get in the admin main page because 'password' is not the password for admin user.

In addition I can't find config.php in any folder. I just find config-default.php.
The administrator has disabled public write access.

Missed Config.php ? 3 years 3 months ago #98121

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • Moderator Lime
  • Posts: 9414
  • Thank you received: 1352
  • Karma: 387
You don't even installed somthing ?

Then remove whole directory and install again.

PS: you can sublit a bug for the "back browser" in installation, but ot's really a little bug because easiliy fixed.
Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core developpement are on my free time (Say thanks ?).
A bug not reported is a bug not corrected. | Please, read the documentation | La doc en français à besoin de vous
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 1.009 seconds
Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form