Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Send invite returns blank screen

More
3 years 9 months ago #96195 by djohnsto
HI, we have just upgraded to Version 2.00+ Build 130514
When trying to send invite to survey (large 54000 tokens) email limit set to 5000.
a blank screen is returned with no error.
Can only send by selecting 500 entries from the token screen.

We were able to send these invites with the last version, has anything changed in the way invites emails are handled?


any help appreciated

Darren

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96371 by djohnsto
upgraded memory to 4GB seems to have rectified the problem however still slow.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96412 by vs_arni
Exactly the same!
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96413 by vs_arni
The blank screen, I mean.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96426 by vs_arni
Please, can anyone help me?
I can't start the survey and I have a deadline to respect for delivering results.

TIA,
Arnaldo.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96447 by djohnsto
have you tried upgrading your ram?

try sending invites from token table limit 500-2000 at a time
this may get you thru your deadline.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #96451 by vs_arni
Hi. I have 8Gb! I always ran this kind of surveys using LS and all was ok.
This time I tried with 100 (!) at time, too. But nothing.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form