Modifying config.php

More
3 years 10 months ago #95871 by edelmira
Hello everybody!
I'm using Limesurvey 2.0+ and I'm trying to set the 'showpopups' parameter to 1 in config.php file but it doesn't work. Thus, whenever a mandatory question is not answered, the popup doesn't appear. Could you help me, please?

What I do is:
'config'=>array(
'showpopups'=>1,
'debug'=>0,
'debugsql'=>0, // Set this to 1 to enanble sql logging, only active when debug = 2
.......

Thanks in advance

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #95952 by DenisChenu
By default showpopups is 1.

Maybe there are some specific templating issue.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #95970 by neonodens
Hello!

Same problem here. I've followed your suggestion and tested all the default templates to no avail. I can't remember when was the last time the pop-up showed up correctly, but maybe before upgrading from LS 1.x to 2.x. Any other suggestion, please?

Thank you very much!

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #95972 by DenisChenu
Hello,

Maybe you can put a bug report with a lss file showing this issue .

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.