LDAP Issue (and a query about question conditions)

More
5 years 5 months ago #95222 by TarkiB
TarkiB created the topic: LDAP Issue (and a query about question conditions)
Hi there,

I have two somewhat unrelated questions. I'm running version 2.00+ Build 130406, on Windows with Apache/MySQL.

1) Question conditions: Each question can have a condition applied to it to determine when it is visible. Can conditions be applied to a question group, instead of having to apply conditions for each individual question? This way, a question group could be visible/invisible, depending on a previous answer.

2) I'm setting up LDAP with AD to import tokens. I can successfully bind to the LDAP server, but it gives me the following results:

1 Results from LDAP Query.
0 records met minimum requirements
0 Records imported.
0 Duplicate records removed
0 records with invalid email address removed


I'm running the following query, which should only return 1 user. I know for a fact that this user is in AD:
$query_id=0;
$LDAP_queries[$query_id]['ldapServerId'] = 0;
$LDAP_queries[$query_id]['name'] = 'Staff with with Bh in name';
$LDAP_queries[$query_id]['userbase'] = 'cn=users,dc=development,dc=local';
$LDAP_queries[$query_id]['userfilter'] = '(&(objectCategory=person)(objectClass=user)(name=Bh*))';
$LDAP_queries[$query_id]['userscope'] = 'sub';
$LDAP_queries[$query_id]['firstname_attr'] = 'name';

It finds one user, which is right, but it apparently it doesn't meet 'minimum requirements'. I'm not sure why that is. All it should be doing is finding names that begin with 'Bh'.

Any help would be appreciated.

Cheers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #170798 by dangalff
dangalff replied the topic: LDAP Issue (and a query about question conditions)
Hello,

Did you find any solution for your 2nd problem? If so, is there any chance that you could share it here?

Seems like it has been a while since you posted that, but no response is present for it, I am facing the same issue, query finds user but it also says it does not meet "minimum requirements" and rejects to import it.

Thanks in advance.

Cheers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #170814 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: LDAP Issue (and a query about question conditions)
Maybe no email is set ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: dangalff

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #170828 by dangalff
dangalff replied the topic: LDAP Issue (and a query about question conditions)
Hi,

Yeah, seems like Limesurvey needs mail attribute to import user records, i have set mails to them and they all done.

I wanna ask; is there any way that Limesurvey can get its survey participants from LDAP query without mail addresses?

Thank you for your help,

Cheers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #170847 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: LDAP Issue (and a query about question conditions)
Currently : no. But seems a good feature to ask.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: dangalff

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!