Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Token assigned, but no email address showing?

More
3 years 9 months ago #94013 by dwalton5
I'm trying to sort out how this is happening - I'm piloting a clinical database study with LimeService in about 30 clinics before we go national, but I've seen a rather alarming occurence in a few instances: A user has clearly registered (closed survey, registration and token table initiated), has had a token assigned and completed the survey, but when I export the results, I get no email address for that respondent. And no email address is listed in the token table. So far, out of 19 responses collected, this has happened 5 times. I don't understand how this can happen if an email address is required for registration??
This is problematic since this is meant to be a longitudinal survey, but without email addresses I can't follow up. If this is a trend, I'll not be using LimeService for the larger study unfortunately. Has anyone else seen this happen - token assigned but no email address - and more importantly, does anyone have a fix? Thanks all.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #94017 by holch
If you are using Limeservice, then you should address this directly with their support. I think this is the best solution.

Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form