Updated 2.0: question preview

More
4 years 7 months ago #91538 by vs_arni
vs_arni created the topic: Updated 2.0: question preview
Hi, I updated with 2.0 an now when I clik the "question prewiew" LS give me the entire "Survey prewiew" (from beginning).

Is this normal?

Thanks,
Arnaldo.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93828 by vs_arni
vs_arni replied the topic: Updated 2.0: question preview
No one answer to this post?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93844 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Updated 2.0: question preview
Hello,

No, really not ....

What is your LS version ?
Maybe some specific issue with a specific survey settings ?

Same with group preview or not ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93864 by vs_arni
vs_arni replied the topic: Updated 2.0: question preview
I updated with 2.0. This happens since I updated.

I do non have changed any issue in settings. I use LS since 3 years, this didn't happen before.

Yes, same group preview.

I see now: it happens only when the survey is not active. When it is active, questions preview works.

Thanks,
Arnaldo.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93899 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Updated 2.0: question preview
Strange,

Tested again with different combination.

What is the link of the previewgroup:
Somethink like this:
/index.php?r=survey/index/action/previewgroup/sid/747125/gid/157
or
/index.php/survey/index/action/previewgroup/sid/747125/gid/160

?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93971 by vs_arni
vs_arni replied the topic: Updated 2.0: question preview

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #93998 by c_schmitz
c_schmitz replied the topic: Updated 2.0: question preview
It is the security question creating the problem. This is already fixed on LimeSurvey Professional (previously LimeService) and will be fixed in the next LimeSurvey version.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #94004 by vs_arni
vs_arni replied the topic: Updated 2.0: question preview
Well.

Thanks,
Arnaldo.

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now