Regex validation no longer working after updating to Version 2.00+ Build 130110

More
4 years 2 months ago #91075 by Sweden
I have this regex /^(te-i5e9tx2wc43x)$/ in the validation field of a short free text question (hidden with js). I am prefilling this question answer using the survey URL (for access control).

It worked just fine until I updated to Version 2.00+ Build 130110 :( - I have cleared my cache and restarted everything but nothing happens when I click the "Next" button. For some reason it doesn't seem to pass the validation - it works if I remove the regex...

What could be wrong?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #91076 by c_schmitz
What was your previous version/build ?

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #91077 by Sweden
I believe it was the previous version - it hasn't been that long since I last updated.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #91079 by Sweden
Is it difficult to downgrade? Or even better, is there a solution to this problem? It would be nice if someone could confirm that there is a real problem with regex validation in version 2.00+ build 130110 so I know it isn't a problem on my side. Thanks.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #91081 by DenisChenu
Hello Sweden,

Can you tell us whet is your version before upgrading ?

Thanks

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #91145 by Sweden
Hello DenisChenu,

I am not sure - how do I find that info? As I said before, it hasn't been that long since I last updated so the previous version wasn't really that old. Does anyone else have this problem with regex validation?

Thanks

Please Log in to join the conversation.