emailaddress with hyphen "-" sends no admin notification email

More
4 years 8 months ago #91065 by geki
geki created the topic: emailaddress with hyphen "-" sends no admin notification email
my problem:
in one question (Code: emailaddress) I ask for the emailaddress to send a notification email to different persons.
when i use the variable {emailaddress.shown} in the field "Send basic admin notification email to:", no email is send, when a hyphen "-" is a part of the emailaddress (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), but when there is no hyphen "-" in it, it works (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

my system: Version 2.00+ Build 130110, php 5.4

is there any solution or is it a bug?

thanks
gerd

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91067 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: emailaddress with hyphen "-" sends no admin notification email
Seems related to this bug:
bugs.limesurvey.org/view.php?id=7160

And thanks the MAIL.shown seem bore easy to test.

And think it's due to - is soustraction for Expression Manager

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now