Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

No Input File Specified

More
4 years 1 month ago #90983 by am91962
I'm currently attempting to update from 1.92 to 2.00. I deleted the "limesurvey" folder that contained 1.92 and uploaded 2.00 build 130110. The installer comes up and I get to the part where I input the database login/path/password information. I used the same info that was in the 1.92 config file. I hit enter and it says "everything's updated" (or something similar) and then redirects to a page that is completely blank, except it says "No input file specified." I've seen some other posters who had that problem and followed their solutions (changing the permissions on the limesurvey folder), but have had no luck. I'm installing on GoDaddy, using MySQL 5.0 and PHP 5.0.

Thanks in advance for any help,

Andrew

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 weeks ago #91942 by am91962
Was my post stupid or deficient in some way? Any ideas or should I just move on?

Thanks,

Andrew

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 weeks ago #91945 by holch
You don't seem to be the only one: bugs.limesurvey.org/view.php?id=5925

Guess what: it's on Godaddy... which would make me think it is a problem on the GoDaddy server configuration.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 weeks ago #91946 by am91962
I've seen others had have problems with 2.0+ on GoDaddy. I thought maybe someone might have an idea of a work-around. I've been running 1.0+ on my GoDaddy for years with no problems. Can you recommend any good US hosting companies? I have a project I have to start Saturday, so I've gone back to v1.92, but I'd like to take advantage of the new features.

Thanks for your time,

Andrew

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 weeks ago #91957 by holch
Sorry, no idea about US hosters. GoDaddy is definitely not one (never has been) from what I see.

I am running my own vServer, but also there had to do some upgrades so that 2.0 would run, while 1.9x was running out of the box.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 weeks ago #92339 by WykenSeagrave
I found the following answer on

stackoverflow.com/questions/14763580/lim...dy/14772590#14772590

It works! I am upgrading to 2.0 on GoDaddy.

=================

Try editing /application/config/config.php and set the line

'urlFormat' => 'path',
to

'urlFormat' => 'get',
then visit your.domain.com/limesurvey/admin again. The URL format should have slightly changed now but at least it will work.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 6 days ago #92764 by mohannagaraj
I did have the same problem...and I'm using Godaddy!
Below change solved the problem. Not sure of the implications.

Try editing /application/config/config.php and set the line

'urlFormat' => 'path',

to

'urlFormat' => 'get',

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 days ago #92919 by am91962
Thanks for the information. We currently have projects running, so I haven't been able to test it out yet, but thanks for the help. As soon as we have downtime I'll be making the upgrade.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #94499 by am91962
This worked perfectly. Thanks again for the help.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #94507 by DenisChenu

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 8 months ago #97043 by dweisser
I had the same problem and I am also using GoDaddy...and this solution worked.

But the issue didn't arise after installation.

I've had 2.0 installed since it came out. One day (yesterday), GoDaddy migrated my domain to a new server. I got a note that the transfer was complete i got no warning when it was going to happen. Suddenly I couldn't log in to LimeSurvey admin AND none of the links to live surveys in the field worked anymore! Potentially disastrous. Luckily no one was hurt too badly.

Has anyone had a similar experience? Can anyone explain to me how GoDaddy's migration and the path/get specification in the config.php file interact to cause an outage like that. Obviously, we need to prevent this from happening again.

Thanks in advance,
-Nebraska

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form