Unable to set survey permissions for non-admin users

More
4 years 7 months ago #90677 by samarta
samarta created the topic: Unable to set survey permissions for non-admin users
Hi,

When a non-admin user (this
user is the owner of the survey) tries to set survey permissions for a survey we get the following message:

"Internal Server Error
CDbCommand failed to execute the SQL statement: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: parameter was not defined
An internal error occurred while the Web server was processing your request. Please contact the webmaster to report this problem.
Thank you."

I have tested this issue on:

Version 2.00+ Build 121024

and
Version 2.00+ Build 121209


For Super-administrador users there is no problem.

Thanks for any help,

João

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #90797 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Unable to set survey permissions for non-admin users
Maybe a bug report to do.

Can you try with last version ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #90798 by samarta
samarta replied the topic: Unable to set survey permissions for non-admin users
Hi,

I have already made a bug report.

I tried with versions:

Version 2.00+ Build 121024
Version 2.00+ Build 121209
Version 2.00+ Build 130103


Thanks,

João

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #90799 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Unable to set survey permissions for non-admin users
Great \o/ and thank you.

Can you put the number of the bug (and maybe the link here).

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #90802 by samarta
samarta replied the topic: Unable to set survey permissions for non-admin users
Hi,

The ID of the bug report is 07147

bugs.limesurvey.org/view.php?id=7147


I have attached a html file, on the bug report, with detailed results of the error, with debug set to 2.


--João

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now