setup and configure JPGraph library with limesurvey version 2.0 build 121017

More
4 years 5 months ago #86976 by rtriller
Hello,

I am trying to setup and configure the JPGraph library with limesurvey version 2.0 build 121017 on a linux box.
The installation of the library is done but when I try to add the configuration settings (copied from a older limesurvey installation) the webserver only showing a blank page.

//JPGraph Settings

$usejpgraph = 1;
$jpgraphdir = "/usr/share/php/jpgraph/src";

$jpgraphfont = "FF_FONT1";
$jpgraphfontdir = "/usr/share/fonts/truetype/";

$jpgraph_antialiasing = "0";

Can you tell me where and perhaps which settings I have to configure for JPGraph to get it to work?

Thanks.

Regards

Raoul

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86977 by c_schmitz
LimeSurvey does not support jpgraph for quite some time now so this won't work, at all.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86980 by rtriller
Ok.
Is there another tool/way to implement the functionality for reports in the new limesurvey version?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86981 by c_schmitz
I am not sure what you are looking for. Don't you like the existing graphs?

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86998 by rtriller
Sorry I have only limited knowledge of the usage of the limesurvey tool itself.
I only set it up.

I got the feedback now, that the statistic infos about what we are talking are working in Firefox but not in Internet Explorer (so yes you are right we do not need JPGraph).

I attached a screenshot how it is looking in IE 9. It is also not shown with the maximize button on the right. In Firefox there is additional information (statistics) under the results.

Any ideas?

Thanks.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.