Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings

More
4 years 6 months ago #86114 by r_bleumer
r_bleumer created the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings
When I change the settings of a survey, it does apply the settings ok.

Yet, when I want to change another setting, it sets all settings to the default settings instead of the previously saved settings.

Altered settings are however applied ok.

Environment is IIS on Server 2003, with PHP 5.26

Anyone? This is sure to cause some errors.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #90916 by kinji5
kinji5 replied the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings
I am having similar issue also on Server 2003.
All the settings are as I have set since upgrading to Stable 2.00 but I can not save altered settings.

I checked the following settings:

Windows file permissions

If you are using a windows server your should ensure that the admin folder allows the owner of the webserver process to write files to this directory, however all other files can be set to read-only and execute.


and

docs.limesurvey.org/Installation&structu...irectory_permissions


r_bleumer wrote: When I change the settings of a survey, it does apply the settings ok.

Yet, when I want to change another setting, it sets all settings to the default settings instead of the previously saved settings.

Altered settings are however applied ok.

Environment is IIS on Server 2003, with PHP 5.26

Anyone? This is sure to cause some errors.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #90923 by c_schmitz
c_schmitz replied the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings
What LimeSurvey version and build are you running?

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #90929 by kinji5
kinji5 replied the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings
Hello,

Version 2.00+ Build 121101

Thanks,

c_schmitz wrote: What LimeSurvey version and build are you running?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #90934 by c_schmitz
c_schmitz replied the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings
Please update to the latest version and this issue should be resolved.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #90960 by kinji5
kinji5 replied the topic: Limesurvey 2.00 Stable not saving survey settings

c_schmitz wrote: Please update to the latest version and this issue should be resolved.


That solved the issue. Thanks,

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now