Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Can't get past admin login Version 1.92+ Build 120418

More
4 years 10 months ago #79257 by tobywallis
Hi. I installed Limesurvey and it seemed to go fine. But I'm having problems on the admin page.

I go there and login and see the admin home page ("Welcome Your Name!"). But whenever I click on a button to take me to a function it just shows me the login page ("You have to login first"). It's the same on Google Chrome and MSIE 8. I've checked cookie settings and they're fine.

Any ideas, please?

Many thanks

===Toby===

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79258 by Mazi


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 9 months ago #79295 by tobywallis
Many thanks, Mazi. Sorted - it was a sessions issue solved by changing session.auto_start in php5.ini.

Onwards and upwards! :-)

===Toby===

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 9 months ago #79340 by Mazi

tobywallis wrote: Many thanks, Mazi. Sorted - it was a sessions issue solved by changing session.auto_start in php5.ini.

Onwards and upwards! :-)

===Toby===

You're welcome :-)

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to give Limesurvey a future .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form