Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Weird symbols in Expression Manager after update

More
4 years 10 months ago #79157 by holch
I just updated to the latest version and suddenly I have weird symbols in the Expression Manager:

dl.dropbox.com/u/1252201/weirdsymbols.png

Any idea?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79158 by holch
Hmm, I took of the .shown part which was inserted with the WYSIWYG-Editor after the question code.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 9 months ago #79435 by Mazi
Strange, never seen that before. Could you find out what these characters should have read?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 9 months ago #79447 by holch
No, not really.

I made sure that there are no symbols after the ".shown", but this still happend.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form