Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

No available surveys

More
4 years 10 months ago #79113 by bendweasel
I installed per instructions and everything seemed to go perfectly. I renamed the install folder. I wound up in the sdmin panel where I logged in with no problems.

I created a 14 question survey and made it not private at the prompt. However, users get "No available surveys" when opening the page. I deactivated and reactivated the survey - no change. I created a second 1 question survey with same results.

I'm running PHP5 on MAC OSX 10.6, Mysql 5 something. The entire survey directory is RW (777)

I'm out of ideas. Could this be a simple setting somewhere?

Thanks!

Jackson

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79115 by bendweasel
Additional info:

I executed the survey from the admin panel with no problems. When I tried to review the data I received the following:
The website encountered an error while retrieving http://10.6.5.17/personnel/survey/admin/admin.php?action=browse&sid=88194. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79121 by DenisChenu

bendweasel wrote: I'm out of ideas. Could this be a simple setting somewhere?

Did you set: "List survey publicly:" to YES

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79123 by bendweasel
Tey, I set both to "Public"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79126 by DenisChenu

bendweasel wrote: Tey, I set both to "Public"

In survey parameter:
- List survey publicly: YES

The survey are active ,
The Start date/time is in past
The Expiry date/time: are in future.

And you don't have the survey in the index page ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79195 by bendweasel
I found the times and set them properly and now it works.

Thanks for your assistance!

Jackson

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #79424 by Mazi

bendweasel wrote: I found the times and set them properly and now it works.

Thanks for your assistance!

Jackson

You're welcome :-)

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to give Limesurvey a future .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form