Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Adding flash problem, question groups and questions

More
4 years 10 months ago #78610 by yunusyildizz
This question was asked via google translater.
I apologize for the problems in expression

I use Version 1.92 + 120 412 Build.
Groups in question, or question the contents of the file does not flash when I add the flash file.

I've seen, and as I understand it together <ob ject <x> </ em <x> </ x> </ ob <x> entering such characters.

I want to add the same problem is happening in the iframe.

I tried to illustrate the details of the problem.

To a solution could you help me?
Thanks.




Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78613 by Mazi
Have a look at global setting -> security -> XSS filter. This setting needs to be turned off and then you have to recreate the question.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"
The following user(s) said Thank You: yunusyildizz

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78692 by yunusyildizz
Yes, the problem is solved, Thanks

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78718 by Mazi
You're welcome :-)

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to give Limesurvey a future .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form