Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

When I select GERMAN language, the survey http link disappears?

More
4 years 10 months ago #78124 by cmarango
:blink: I just activated a survey for test and included German option.
English is the base language and works fine. Now when user selects German however, the http link to the survey instantly disappears from the page.....
It reappears if you go back to English.

Anyone know why?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78126 by holch
Where does who select "german"? the user is the respondent or the user of the LS backend?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78130 by cmarango
In the admin view, I can test both languages fine.

For the respondent user (anonymous), the selecting the German from the drop down makes the link above disappear.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78133 by holch
which template are you using?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78137 by DenisChenu
And what is your LimeSurvey version.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78138 by cmarango
bluengrey template

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78145 by cmarango
Version 1.92+ Build 120325

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form