Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Can't assign user access permission after importing survey

More
4 years 11 months ago #73852 by lstrange
Hello, I recently installed Version 1.91+ Build 12170 on a test and production server. I had a user set up a survey on the test survey. I exported it out as an .lss file, then did an import to production, with no errors.

As admin, when I go to the survey, go to survey permissions - and go to the user dropdown, it is empty, even though I have 3 superadmins set up.

Any idea why my user dropdown list might be empty? I searched through the forum and couldn't find anything.

Thanks! Lainie

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73864 by Mazi
When exporting and importing a survey, you only port the survey data, no Limesurvey admin user data.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73865 by lstrange
Ok, he mysteriously has access to the survey now. Sorry for the trouble everyone.

My hunch is a caching issue - caching, caching....I always have to remember to check that first!

Lainie

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73883 by Mazi
For Firefox (and probably other browsers as well), there are nice add-ons to clear the cache with one click.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form