Forced <p> tag

More
5 years 10 months ago #63407 by waitz
waitz created the topic: Forced <p> tag
After I updated to 1.91, the questions gets always wrapped in a <p> tag. If I remove it, and press save, the <p> tags reappear.

This is a bit of a drag in the formatting. Is there a way I can change this?

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #63408 by c_schmitz
c_schmitz replied the topic: Forced <p> tag
Yes, by updating to the latest version.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #63409 by waitz
waitz replied the topic: Forced <p> tag
;) I just did. Need to check again ;)

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #63410 by waitz
waitz replied the topic: Forced <p> tag
It still reappears...

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #63411 by c_schmitz
c_schmitz replied the topic: Forced <p> tag
Have you tried clearing your browser cache?

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago - 5 years 10 months ago #63417 by waitz
waitz replied the topic: [SOLVED] Re: Forced <p> tag
Oh no... :blush:
The basic mistake....
Thanks, all working well

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |
Last Edit: 5 years 10 months ago by waitz.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #92509 by bandelier
bandelier replied the topic: Forced <p> tag
I just upgraded to the latest version, cleared cache & cookies, and am still getting the answers wrapped by a <p> tag - which i cannot find in any of the templates. Help!

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #92512 by holch
holch replied the topic: Forced <p> tag
Have a look at your question text with the WYSIWYG-Editor switched off (source code). You'll probably find your p tag.

If that doesn't help you would have to send a link for us to have a look at the survey and tell us the template were it occurs. Otherwise it will be difficult to help you.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago - 4 years 3 months ago #92513 by bandelier
bandelier replied the topic: Forced <p> tag
Thanks for the quick reply. The <p> tag actually appears in the answer portion, not the question. It seems to be embedded in the {ANSWER} in my question.pstpl file. I have cleared all tags & customized the question portion properly - but cannot seem to find where the answer tag is written in order to remove this tag. Each {ANSWER} starts with the following:

<p class="question answer-item text-item

I can't send a link as it's hosted locally.

Thx!
Last Edit: 4 years 3 months ago by bandelier.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #92515 by holch
holch replied the topic: Forced <p> tag
Ok. So not in the question text, but the answer text. Sorry, didn't get that.

But honestly, without any access to the source code and without the name of the template it is really hard to help.

What version of LS do you use?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago - 4 years 3 months ago #92518 by bandelier
bandelier replied the topic: Forced <p> tag

File Attachment:

File Name: index.txt
File Size:17 KB

Version 2.00+ Build 130206

I'm modifying the bluengrey template that comes with LS and have attached a txt file with the page's source code.

Screen: Question Page

question.pstpl src:

<li {QUESTION_ESSENTIALS} class="{QUESTION_CLASS}{QUESTION_MAN_CLASS}{QUESTION_INPUT_ERROR_CLASS}">
<label>
<!--
<span class="qnumcode">{QUESTION_NUMBER} {QUESTION_CODE} </span>
//-->
<span class="asterisk">{QUESTION_MANDATORY}</span>{QUESTION_TEXT}
</label>
<!-- <span class="questionhelp">{QUESTION_HELP}</span> //-->
{QUESTION_MAN_MESSAGE}
{QUESTION_VALID_MESSAGE}
{QUESTION_FILE_VALID_MESSAGE}

{ANSWER}
<!--
<div class="survey-question-help">
{QUESTIONHELP}
</div>
//-->
</li>


Thanks again - I really appreciate the help. :)
Attachments:
Last Edit: 4 years 3 months ago by bandelier. Reason: trying different browser to add attachment

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #92520 by holch
holch replied the topic: Forced <p> tag
Does this happen for all question types or for specific ones?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #92521 by bandelier
bandelier replied the topic: Forced <p> tag
Appears to be happening with all question types - I have some short text questions as well as dropdown lists. Both of these have answers wrapped by the <p> tag.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now