Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

1.90 -> 1.91+ db update problem

More
5 years 8 months ago #61406 by Nickko
The comfort update don't work on my server.
I have try an manual update.

I have follow the instruction.
Delete old files/folders
Upload new files/floders

After, i go to my LS admin page and i clic to update DB. After 10 mn i see just "be patient please" and many dot on a line.

I try to refresh the page, but, i got this messages :
LS update.png - 29.6 Kio

And nothing is happening.

What i must do for complete a manual install ?

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61410 by c_schmitz
It looks like the database upgrade didn't complete on a previous run. Restore your database from the backup (the backup files from ComfortUpdate should be in the limesurvey/tmp dir), then try the manual update again

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61423 by Nickko
Thank's, i try this tomorrow

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61463 by Nickko
I have try, LS is blocked since 1h with this message :

La base de données de LimeSurvey est en train d'être mise à jour (2011-05-26 10:25:31) . Please be patient...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I compare the number of dot, eache 10mn, it's the same since 1h. :-(

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61557 by Nickko
Edit : it seem the freeze is just before creating lime_surveys_rights because when i reload the page after freeze, i get many error "duplicate column" and "already exist" but, the last error is always Table 'xxxxxxxxxx.lime_surveys_rights' doesn't exist:SELECT * FROM `lime_surveys_rights`

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

  • floflo
  • floflo's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
5 years 8 months ago #61683 by floflo
I've had same issue few days ago.
So i let it down thinking that everything stayed OK, but apparently it's not.

And now, when i want to create a new survey, i've got the same message.

Some ideas ?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61684 by Nickko
I have reported this bug and c_schmitz answer me to scale up the script time out.

I don't have try it for the moment.

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

  • floflo
  • floflo's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
5 years 8 months ago - 5 years 8 months ago #61685 by floflo
ok thanks for your quick answer. where do i change this value ?

Edit : Is it to fix the update issue ?
Last Edit: 5 years 8 months ago by floflo.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #61686 by Nickko
i don't know, i must search.

When i find that, i say you.

Nickko
Ergonome / Usability expert

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form