Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Survey halts after welcome page after upgrade

More
5 years 10 months ago #60025 by tommyedlund
Hello I made an survey that was working in 1.91rc5. After upgradeing and reinstalling several times both rc5 rc6 and the stable version I get the same response that the session have expired after clicking next on the welcome screen. This problem is only when the survey is aktive. While testing it from inside limesurvey everythings work fine :)

When survey is m├Ąde active I have the same problem with access from inside the limesurvey as from a browser.

Have a look att www.utvecklingspart.se/cgi-bin/forms/index.php

What to do :S

Regards
Tommy

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #60027 by tommyedlund
Forgott to mention that when upgrading and runing the install.php I get a direct replay that database is ok and nothing needs to be done. I was wondering if it should update som tabels first or what.

I noticed that the survey number on the link disapears and no action with numbers to next page is given while the survey is in active state. It does give the next page action when I run the test from inside limesurvey

I also started I fresh database and updated the info in config.php but with the same result as before.

/tommy

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #60252 by tommyedlund
The problem described was cured by reinstalling limesurvey 1.90+ stable. Then everything works as expected. The surveys where made with 1.91rc6.

Ciao T

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form