Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Invalid survey id in admin for December 2010 LimeSurvey 1.90+

More
5 years 10 months ago #59347 by hawzorpt
Er, um, that is the default. Either way, my server spits out the right value and hardcoding does no different. Thanks anyway.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago - 5 years 10 months ago #59348 by tpartner
Oh, yeah, I guess I shoulda checked the defaults.

Well I'm out of ideas but I also find it suspicious that there is no link to jQuery in the <head>

This line:
<script type="text/javascript" src=""></script>

Should be:"<script type="text/javascript" src="http://mycorrectsite/limesurvey/scripts/jquery/jquery.js"></script>"

I suppose it would be dumb to ask if you've tried a new LS download in case of corrupted files...

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Last Edit: 5 years 10 months ago by tpartner.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #59349 by tpartner
Never mind about the jQuery thing - I suspect it's just this stupid editor clipping that string for some reason.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form