Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Problem Token

More
6 years 1 week ago #56903 by heso
Hi, I just send out my first Survey. But when i fill it up with answers and press send it says You must have a legal token to take part of this survey.

The token is not legal or already used


I have not used it and in my token table everything looks ok, but no answer is saved so i guess all of my 6000 email is waist of time.

What should i do? How can i fix this?

Anyone have a idea?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56913 by Mazi
1. Which Limesurvey version do you use?

2. Where does the message show up? On the last page of the survey after having submitted the survey?

3. Do you have a link (and 2-3 test tokens) for me for testing?

4. Is the survey activated?

5. How did you call the survey? From the admin backend or by using the link provided at the invitation emai?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56919 by heso
1. the newest version 20110111
2. when i try to submit the survey
3. forpackningsfakta.se/survey/index.php?la...6525&token=123456789
4. Yes
5. By the link

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56921 by heso
a new token for you:
223456789

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56929 by Mazi
1. Can you set your survey mode to question by question and group by group and test if the same problems shows up there as well?

2. Can you also test uding the default template?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56935 by heso
same problem i tryed everything you wrote each separate and together

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56938 by heso
i also have this problem:
Detaljerad information om felet på webbsidan

Användaragent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; CMNTDF; InfoPath.2; .NET4.0C)
Tidsstämpling: Mon, 14 Feb 2011 19:12:28 UTC


Meddelande: 'autoArray.list.length' är null eller inte ett objekt
Rad: 68
Tecken: 13
Kod: 0
URI: forpackningsfakta.se/survey/scripts/survey_runtime.js

Can this be any problem for me?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56943 by Mazi
It's either that problem or a server configuration issue. You can test our online Demo at Demo.limesurvey.org/admin (external link) which always runs the latest Limesurvey version.
Username: admin
Password: test

If you can reproduce the problem there please report back.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56950 by heso
I go for server configuration issue beacuse the same files in localhost works, is there a way to find how to configurate the server so it works?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #56959 by Mazi
I saw that the "suhosin" module is active at your server. Try to disable that to test if it causes the problem. Suhosin is known to make some trouble if configured too strictly.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form