Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Admin login goes to "fatal error" but database set up

More
5 years 11 months ago #55977 by krsanna
I installed 1.90 last night and the database sets up fine and admin page comes up, but everytime I try to login it goes to a blank page and fatal error. Help! I do not get the message about characters, like (). It just gives me the 404 fatal error. Thank you.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #55982 by holch
What did you set as root_url in the config.php?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #55984 by krsanna

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #55989 by holch
Looks like there is something wrong with the root_url.

Leave it as it is (don't put the domain), limesurvey will find it's way.

So I have seen that you have installed Limesurvey under www.timestar.org/limesurvey

I can see there, that the images and CSS is missing. That shows me, that the path is not correct.

This is what you should put into your $roolurl, if your limesurvey files are located under www.timestar.org/limesurvey :
$rooturl = "http://{$_SERVER['HTTP_HOST']}/limesurvey";

Try it with the exact term above, leaving {$_SERVER} as it is. This should work.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #56003 by Mazi
Problem solved?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #56062 by krsanna
Yes, thank you. The root url that ended up working was: " timestar.org/public_html/limesurvey "

I'm happily working away on the survey now. Thanks, again.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #56063 by Mazi
That is a very strange rooturl, but as long as it works fine...


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #56088 by DenisChenu

Mazi wrote: That is a very strange rooturl, but as long as it works fine...

Actually
timestar.org/limesurvey/admin/admin.php seems OK :dry:

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form