Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Error in survey rights after installation

More
6 years 2 months ago #54103 by maulberto33
I want to let you know that it seems that the survey security rights are nowhere to be found. This is happening after I did the latest LimeSurvey update. Is it a bug? :)

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54106 by maulberto33
UPDATE: It works when I change the language configuration, English. But not for the Spanish one, the one I use.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago - 6 years 2 months ago #54107 by maulberto33
UPDATE 2: It does work for Spanish. The problem is that the entire security rightts options are not well placed.

When I click to establish security reasons, it shows all options to the far right of the screen...
Last Edit: 6 years 2 months ago by maulberto33.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago - 6 years 2 months ago #54108 by maulberto33
See image.
Attachments:
Last Edit: 6 years 2 months ago by maulberto33.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54109 by holch
Looks like something went wrong with the update. How did you update? Manually or via the comfort update option?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54112 by maulberto33
I did it the automatic way (following steps).

Plus, I think I noticed error even before the update...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54139 by Mazi
Maybe the admin CSS file was updated and you are loading an outdated one from cache?
Please clear your browser cache and reload the whole page (Firefox: F5 key). Does that solve the problem?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54174 by maulberto33
maulberto33 wrote:

I did it the automatic way (following steps).

Plus, I think I noticed error even before the update...

I´m sorry, it hasn´t corrected...

Also, let me tell you that that error doesn´t show using Microsoft Internet Explorer... But it shows again when using Mozilla...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54175 by holch
Did you maybe switch off JavaScript in Firefox?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54176 by Mazi
I still guess that it might be caused by a CSS file from Cache in Firefox.

What happens if you use a different PC with Firefox?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54188 by maulberto33
Mazi wrote:

I still guess that it might be caused by a CSS file from Cache in Firefox.

What happens if you use a different PC with Firefox?

I erased Firefox cache and other and the error still shows... weird...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54191 by holch
Well, if Javascript is working on your computer and the cache was cleared, I can just imagine that some files were not uploaded during the update. I did not have any trouble after updating and so far you are the only one that complained, so I assume that it is not a general problem of the update, but of your specific installation.

Thus I would recommend to upload the files of the newest version per FTP and see what happens.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54197 by Mazi
When uploading files, please use the binary mode.

Can you attach your adminstyle.css from styles/default/adminstyle.css


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54201 by maulberto33
Mazi wrote:

When uploading files, please use the binary mode.

Dont know what you are talking about...

Can you attach your adminstyle.css from styles/default/adminstyle.css

Dont know how to do that...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #54212 by Mazi
I think our hosting service at www.LimeService.com might be a good alternative for you. Just have a look.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form