Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Conditions not (always) copied/imported

More
6 years 2 months ago #52109 by jelo
If you have a Limesurvey installation 1.90+ running and have some shareable survey structures with some conditions please try to reimport or copy the survey.

In the last Version 1.90+ Build 9459 and the one release before I often import/copy a survey without the conditions. They are just ignored.

Can you reproduce that problem? Or is everything working fine?

E.g. try a condition on multiple options.

Thanks in advance.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #52159 by Mazi
Can you attach a simple survey for testing this?

I remember there were some problems but they should have been fixed 1-2 builds before.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #52224 by jelo
I attached a file in this bugreport
bugs.limesurvey.org/view.php?id=4731

If you open the file you see a condition. I uploaded it to the demo installation on limesurvey.org. Import caused no error but 0 conditions were imported. I currently not able to create copies from surveys without loosing all conditions. It don't happened on all surveys.

Instead of wasting time of the developers I ask other users to spend a minute and copy some of their surveys to find a pattern.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #52391 by Mazi
Seems to be a complicated problem. Details will be discussed at the bugtracker.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form