Check out the LimeSurvey source code on GitHub!
Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Multiple choice questions not working!

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #48877

  • holch
  • holch's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5094
  • Thank you received: 756
  • Karma: 227
Hi, I updated via the quick update function, and I don't have any zip file with an older version left, sorry.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #48878

  • holch
  • holch's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5094
  • Thank you received: 756
  • Karma: 227
What is weird is that I checked for updates through the interface and there is no update...
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #48935

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
Please upload a phpinfo file so we can take a look at your server configuration. Just put the following code into a file named phpinfo.php and upload it to your webserver:
< ?php phpinfo(); ? >
(Delete the spaces next to </> when copying the code.)
After uploading please post the link to the file.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #48969

  • normington
  • normington's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 13
  • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49012

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
Config looks fine. Is there anything listed at the servers error log?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49056

  • normington
  • normington's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 13
  • Karma: 0
I don't know how to get to the server's error log, but through cpanel X I can see that the service status is all fine.

Had a brainwave this evening and tried the same install package in xampp - it works fine! So it must be the server, not the build - excuse me for barking up the wrong tree!
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49059

  • holch
  • holch's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5094
  • Thank you received: 756
  • Karma: 227
Tried to upload the files again? It often helps.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49063

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
Yeah, please upload all files in binary mode.

Maybe www.LimeService.com is also an alternative!?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49228

  • andreass
  • andreass's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
normington wrote:
I don't know how to get to the server's error log, but through cpanel X I can see that the service status is all fine.

Had a brainwave this evening and tried the same install package in xampp - it works fine! So it must be the server, not the build - excuse me for barking up the wrong tree!


Hi,

Have you got anything? I have the same problem as you...

Andrea
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49236

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
What about a little more information, andreass?

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49239

  • normington
  • normington's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Andrea,

Haven't solved this yet - I got in touch with my hosting provider and they're looking at it. In the meantime, I'm running LS from my home server, where it works fine.

Andrew
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49240

  • andreass
  • andreass's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Sorry...

I downloaded and installed the newest version, 1.90 release 9130, earlier today, and when I was testing it, I got problems when I tried to add subquestions/edit answer options. The icons + and - don't work, and neither "Predefined label sets" and "Quick Add". They do nothing.

is there anything I can do around here?

Thank you.
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49245

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
Are you using Internet Explorer 6?

If so, try a modern browser :-)

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49299

  • andreass
  • andreass's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 4
  • Karma: 0
I was already using the Mozilla Firefox...
Anyway, today, as magic, it's all working: the '+' and '-' buttons, Quick Add and Predefined label sets, too... Better this way!

Thanks again!
The administrator has disabled public write access.

Multiple choice questions not working! 5 years 11 months ago #49322

  • Mazi
  • Mazi's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5977
  • Thank you received: 368
  • Karma: 260
You're welcome!

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to the team .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.

Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)limesurvey.org'"
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.363 seconds
Imprint                   Data Protection Statement                  Revocation information and revocation form