Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Multiple choice questions not working!

More
6 years 4 months ago #49239 by normington
Andrea,

Haven't solved this yet - I got in touch with my hosting provider and they're looking at it. In the meantime, I'm running LS from my home server, where it works fine.

Andrew

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49240 by andreass
Sorry...

I downloaded and installed the newest version, 1.90 release 9130, earlier today, and when I was testing it, I got problems when I tried to add subquestions/edit answer options. The icons + and - don't work, and neither "Predefined label sets" and "Quick Add". They do nothing.

is there anything I can do around here?

Thank you.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49245 by Mazi
Are you using Internet Explorer 6?

If so, try a modern browser :-)


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49299 by andreass
I was already using the Mozilla Firefox...
Anyway, today, as magic, it's all working: the '+' and '-' buttons, Quick Add and Predefined label sets, too... Better this way!

Thanks again!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49322 by Mazi
You're welcome!

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to the team .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49328 by DenisChenu
It's due to the cache for js files.

js file have a long long long cache ...

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49337 by normington
Thanks Shnoulle - do you know what I can do about that?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49374 by Mazi
Try clearing your browser cache.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50675 by OrangeIsBigger
Hi,

I have the same problem as you.. I have tried everything that you have suggested here but it still not work.

I have installed from cpanel and i have updated to the latest version and i have tested it in IE8, FF and Chrome but same same...

See www.limelogik.se/cb-quiz/admin/admin.php

User: Lime
PW: limepass

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50679 by Mazi
This seems to be a server side issue. I can reproduce the problem using IE and your installation.
When using the limesurvey Demo ( Demo.limesurvey.org/admin/admin.php?acti...=57185&gid=41&qid=87 ) I cannot reproduce the problem.
Demo login:
admin/test


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form