Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Multiple choice questions not working!

More
6 years 4 months ago #48877 by holch
Hi, I updated via the quick update function, and I don't have any zip file with an older version left, sorry.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #48878 by holch
What is weird is that I checked for updates through the interface and there is no update...

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #48935 by Mazi
Please upload a phpinfo file so we can take a look at your server configuration. Just put the following code into a file named phpinfo.php and upload it to your webserver:
< ?php phpinfo(); ? >
(Delete the spaces next to </> when copying the code.)
After uploading please post the link to the file.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #48969 by normington

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49012 by Mazi
Config looks fine. Is there anything listed at the servers error log?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49056 by normington
I don't know how to get to the server's error log, but through cpanel X I can see that the service status is all fine.

Had a brainwave this evening and tried the same install package in xampp - it works fine! So it must be the server, not the build - excuse me for barking up the wrong tree!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49059 by holch
Tried to upload the files again? It often helps.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49063 by Mazi
Yeah, please upload all files in binary mode.

Maybe www.limeservice.com is also an alternative!?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49228 by andreass
normington wrote:

I don't know how to get to the server's error log, but through cpanel X I can see that the service status is all fine.

Had a brainwave this evening and tried the same install package in xampp - it works fine! So it must be the server, not the build - excuse me for barking up the wrong tree!



Hi,

Have you got anything? I have the same problem as you...

Andrea

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #49236 by Mazi
What about a little more information, andreass?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form