Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Not Able to Add or Edit Questions on new 1.90 ????

More
6 years 4 months ago #51327 by holch
Usually these problems are caused when there is something wrong with Jquery. However, it is difficult to say which files to upload, because we can't tell which ones are missing. I am also not sure how fantastico installs those things. They might include some custom code. I don't know.

I personally would upload all files again (or even better, make my own installation), except for the config.php, but then I don't know if this will fix your problem.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago - 6 years 4 months ago #51329 by luc_dubois
Allo,

I've put, in the WIKI, a FAQ about this problem, and how to fix it with changing the setting of the MOD_SECURITY for the domain name by youre provider.


installation FAQ - Not Able to Add or Edit Questions on new 1.90 .
Last Edit: 6 years 4 months ago by luc_dubois.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago - 6 years 4 months ago #51330 by luc_dubois
Last Edit: 6 years 4 months ago by luc_dubois.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #51331 by luc_dubois
Done today. 26 oct. 2010. in the Installation FAQ.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #51332 by holch
Hi Luc, thank you for adding this to the manual.

If you're not capable of editing or adding a question, ask youre host provider to change the mod_security setting of the domain name.
It Worked for HOSTPAPA.
See the forum thread Not Able to Add or Edit Questions on new 1.90 for more info.


Do you have any further information on what the provider needs to change?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #51334 by luc_dubois
Nope.

I ask them to disable the MOD_SECURITY.

They reply :
Hello,

It looks like mod_security was causing this issue and should be fixed now. Please let me know if you are still encountering this problem.

Thanks,
Joe
Systems Administrator

So, i don't know what they done. ;)

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #51335 by holch
Ahh, OK. Your previous postings just sounded like you had instructions on what to do. Thank you anyway.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #51356 by itsme
above issue works fine now, i re-uploaded all files in binarry, mod_security were disabled, all works fine now, i will continue evaluating this tool... of course i will donate as well

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #51598 by Mazi
Thanks for your feedback. You can also add useful information to our manual if you missed some information there. It's a wiki, everyone can - and should - edit it.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form