Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Not Able to Add or Edit Questions on new 1.90 ????

More
6 years 6 months ago #46435 by pmontanez
Hi Folks,

I just update to 1.90 version .. but it seems that the new AJAX component is not working with my browsers ( IE, Oper, Fire). I'm able to get into the Edit Answers Area but when I click on Add question or Remove or any other future ...it doesn't do anything..

Please Advice... I'm getting my brains out !!!!


Thanks in advance!!!


Regards,

Peter.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #46444 by Mazi
1. Please switch on debug mode by adding the following line to your config.php file:
$debug = '1';

Are there any additional errors reported on top of the page?

2. Can you reproduce the problem at all question types?

3. Maybe re-uploading the files in binary mode msolves the problem.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #46445 by mdekker
Do you get any javascript errors?

---
Menno Dekker

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #46452 by pmontanez
I was chating this aftenoon with Mr.. schmitz this afternoon for some reason I can't read /scripts/jquery/jquery.cookie.js all other scripts are readable without any trouble... I contacted my vhosting they said that is not from their side...

I think that I'm gonna try to upload the whole files again in binary mode again ( I just used the uncompress option from vhost file manager)

We'll keep post it

Thank for your help!!!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #46453 by pmontanez
Guys problem solve (Maybe you want to keep this post sticky as a lot people use Justhost or Lunarpages )

They have to deactivated the mod_security for the domain name. Otherwise the AJAX jquery will not render on the browser...

Thanks for your help.. and keep it up with your great Job..

Regards,


Peter.

Ps: Special thanks to C_Schmitz !!!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #46472 by Mazi
You're welcome!

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to the team .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #49144 by luc_dubois
Same problem with HostPapa. I've ask to change the MOD_SECURITY and it work fine now...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #49158 by Mazi
luc_dubois wrote:

Same problem with HostPapa. I've ask to change the MOD_SECURITY and it work fine now...

Thanks a lot for your feedback. Can you add this to our wiki so that other users can benefit from your solution, too? Would be great!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #49165 by freddekkers
Can you plaes explain in detail what you mean with:
deactivated the mod_security for the domain name

I think this can be a solution for some problems I had.

Thanks, Fred

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #49212 by luc_dubois
Sure, but where in the wiki ?

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form