'Ranking' Question with Computed Answers Is Allocating Insufficient Row Height

More
2 months 1 week ago #178932 by nh905
I am working on a survey where answers to a 'ranking' question are taken from the responses to an earlier ranking question. Everything worked fine on 3.14.2 but after upgrading to 3.15.5, the text of the computed answers is cut off at the bottom because the rows are not high enough. The computed text is fine - I can read it after I drag it to the answer box, even though the row height is still too small (I only allow one answer, so the answer can spill into the following space. If I use static answers, the row heights are fine. I have attached a screenshot showing the ranking display with computed answers and another one with static answers.
.
I had a look at the generated HTML. The first ranking has three <li> tags with style="height: 0px;". The second ranking question has style="height: 20px;".

Any help would be greatly appreciated!

Thanks, Norbert
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
2 months 1 week ago #178943 by tpartner
If you have tried with a core theme, please file a bug report.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #178953 by nh905
Tony, I reproduced with Fruity and Vanilla. I just opened issue 14406.

Thanks, Norbert

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #178971 by DenisChenu
Reported here : bugs.limesurvey.org/view.php?id=14406
In your survey : disable same choice height : it's fix the issue in all version.

It's semi-fixed in 3.15.6 : i move from height to min-height (to allow external image with a long delay) but i have a better fix.

There are another issue too : bugs.limesurvey.org/view.php?id=14410

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #179013 by nh905
Denis, thanks for the fast response! I successfully implemented the work-around and will be launching the survey shortly.

Norbert

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!