Display responses - empty

More
3 years 3 months ago - 3 years 3 months ago #124001 by d90
d90 created the topic: Display responses - empty
I have created a few surveys and verified the answers are in the survey db. When I go to 'Display Responses' the view there is blank. I'm assuming its just a sql query of the table here, so for good measure I can confirm I'm able to list and view token entries just fine.

I'm using MS SQL Server 2008r2,
limesurvey 2.06+ on ubuntu server.
Apache/2.4.7 (Ubuntu)
PHP 5.5.9-1ubuntu4.11 (cli)
Last Edit: 3 years 3 months ago by d90.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124011 by rola
rola replied the topic: Display responses - empty
it could be a database collation issue .

there might be a collation conflict between the token column in tokens table and the one in responses table.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124034 by d90
d90 replied the topic: Display responses - empty
Do you have any info on how to diagnose and resolve it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124102 by d90
d90 replied the topic: Display responses - empty
I went ahead and right clicked each nvarchar column and looked at the properties. I then manually changed the token column's collation in the tokens table to match all the others.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124104 by jelo
jelo replied the topic: Display responses - empty
And the result? Fixed or not fixed?

Are you a student conducting a survey? If yes, tell me why you use LimeSurvey?
www.limesurvey.org/forum/development/116...y-you-use-limesurvey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124105 by d90
d90 replied the topic: Display responses - empty
Sorry, yes it is fixed now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124649 by rola
rola replied the topic: Display responses - empty
just to confirm ....

can you please tell which collation you are using for your database ??

do you face same issue with each survey you create ??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124765 by d90
d90 replied the topic: Display responses - empty
sorry for the late response. American holiday weekend.
My db uses SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS collation
The issue does in fact manifest on all surveys. It seems the survey token table, token column collation defaults to SQL_Latin1_General_CP1_CS_AS causing the mismatch. All other nvarchar columns have the correct collation.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #124824 by rola
rola replied the topic: Display responses - empty
Exactly same issue .... I am using 2.6+ build 150629, SQL server 2012
I am not sure if this problem has been resolved in a later release

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!