blank page after submiting

More
3 years 3 months ago #119625 by cafonso
cafonso created the topic: blank page after submiting
Hello,

I am getting a blank page after submitting, some times i get a 404 error.

I tried the survey in Demo.limesurvey.org/index.php?r=survey/i...64/lang/pt/newtest/Y
and its working well.

I cant see the phpinfo at Demo.limesurvey.org ( Demo.limesurvey.org/index.php?r=admin/gl...tings&sa=showphpinfo )

any suggestion/ help?
Thanks
Carlos Miguel Afonso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119629 by cafonso
cafonso replied the topic: blank page after submiting
just now i got a page with this:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Web Server at enogastronomia.pt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119633 by holch
holch replied the topic: blank page after submiting
Well, this seems to be rather a problem with the server, than with Limesurvey itself. I would get in touch with the server administrator.

Blank page sounds like missing memory allocation or too short run time for PHP scripts. Those would be my first guesses.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: cafonso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119634 by cafonso
cafonso replied the topic: blank page after submiting
i am with this memory:

max_input_vars 3000 3000
memory_limit 256M

should the memory be higher?
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119635 by cafonso
cafonso replied the topic: blank page after submiting
my url after submitting is
www.enogastronomia.pt/OldFiles/quests/index.php/survey/index

the Demo url is
Demo.limesurvey.org/index.php?r=survey/index

is this importante?
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119636 by holch
holch replied the topic: blank page after submiting
256M sounds good. Should be enough. Input vars seems good to me as well (not a server expert though).

What about the execution time of php scripts?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: cafonso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119651 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: blank page after submiting
Hi,

Maybe use the debug mode (see application/config/config.php)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: cafonso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #119863 by cafonso
cafonso replied the topic: blank page after submiting
I updated to 2.05+ Build 150413 and now its ok :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!