Première utilisation

More
3 years 4 months ago #102882 by oscarproductions
oscarproductions created the topic: Première utilisation
Bonjour à tous,
j'ai installé Limesurvey sur une machine windows en local.
Je n'arrive pas à me connecter à la première utilisation.
J'utilise comme identifiant/mot de passe :
admin
password
quelqu'un a t'il une piste ?
merci

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #102920 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Première utilisation
Forum FR

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #102958 by nadouch13
nadouch13 replied the topic: Première utilisation
bonjour
j'ai le meme probleme que toi je suis bloquee la dessus depuis quelques jours
stp est ce que tu as trouve une solution a ca??
merci

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #102998 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Première utilisation
Salut,

C'est avec le xamp-win32-setup ? J'ai l'impression qu'il est buggué ...

Si xamp est démarré, vous devriez pouvoir accéder à phpmyadmin quelquepart. Pas de windows pour tester.

Et ben_v à donné le code SQL à poser:
www.limesurvey.org/en/forum/installation...admin-password#91707

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Moderators: Nickko

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now