Export functioneert niet meer

More
4 years 10 months ago #83128 by hgijselaers
hgijselaers created the topic: Export functioneert niet meer
Hallo,

Ik ben redelijk nieuw in de LS wereld, maar toch al een tijdje flink aan het stoeien ermee. Onlangs werkte ineens de importfunctie niet meer. Terwijl deze voorheen wel gewoon functioneerde. Het functioneerde bij geen enkele survey meer. Zelfs niet bij de meest simpele. Zelfs als ik het *.lss bestand direct na exporteren weer importeerde functioneerde het niet.
Toen heb ik de *.lss file eens goed bekeken en bleek de niet meer werkende export te beginnen met een witregel (blank line). Na deze verwijderd te hebben functioneerde het wel weer. Zou je denken probleem opgelost, maar nu dien ik dus telkens eerst de witregel te verwijderen. Ik vraag me dus af wat dit kan zijn. Iemand die mij kan helpen?

Groeten, Jérôme

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #83186 by mdekker
mdekker replied the topic: Export functioneert niet meer
Ik weet niet of het een bekend probleem is, volgens mij niet dus je kan het op bugs.limesurvey.org rapporteren dan zal iemand van het team er naar kijken.

Vergeet niet te vermelden welke versie je precies gebruikt.

---
Menno Dekker
The following user(s) said Thank You: hgijselaers

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #83202 by hgijselaers
hgijselaers replied the topic: Export functioneert niet meer
Ahh, okee, zo werkt dat dus ;) Doe ik dat :) Thnx!

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now