Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

survey verwijderen + database verdwenen

More
4 years 10 months ago #78766 by rem_hopster
Beste allemaal,

Ik heb vandaag een (lopende) enquete verwijderd. Vervolgens is mijn gehele database weg
Heb ik hier zelf een fout gemaakt of is dit een bekende bug?

Mvg

Rem

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78947 by mdekker
Als het goed is kan je in de database nog wel een tabel vinden met de responses. De naam van de tabel is <prefix>old_survey_<sid>_<datetimestamp>

als je een export van je vragenlijststructuur had kan je die weer importeren, en de data zelf overzetten met phpmyadmin of iets dergelijks

---
Menno Dekker

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78948 by rem_hopster
Beste mdekker,

Daar zit nu juist het probleem. Helaas heb ik de melding niet meer en ook geen printscreen kunnen maken, maar mijn gehele database is leeg!
Er is geen tabel meer te vinden en wanneer ik nu dus ook weer inlog, krijg ik de melding dat het install script gedraaid moet worden.

Ik heb in de login van de hoster gekeken en ook hun gevraagd, maar zij zien ook dat ik geen statements heb uitgevoerd om mijn database en tables te droppen.
Gr, Rem

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78950 by mdekker
Limesurvey zal nooit zelf de database droppen dus dat is dan ergens anders gebeurd. De normale procedure bij verwijderen van een vragenlijst is dat er waarschuwingen komen, en dat daarna een backup wordt aangemaakt zoals beschreven. Dit is dus een fout die niet door limesurvey of gebruik van het admin deel is gemaakt.

Ik kan me niet voorstellen dat er recent een fout in de code is geslopen waardoor de complete database gewist zou worden. Welke versie heb je gebruikt? 1.92?

---
Menno Dekker

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #78956 by rem_hopster
Ik gebruik versie 1.92.

De actie die ik nu ga nemen, is dat ik de database weer inricht en weer een lopende enquete ga verwijderen om te kijken of dit weer gebeurt.

Wanneer ik hiervan de resultaten heb, zal ik dit even beschrijven.

Bedankt alvast voor de antwoorden!

Gr,
Rutger

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form