Potential bug w/ replace subquestion w/ label forming bilingual Array question

More
5 years 1 week ago #82174 by giangi
giangi created the topic: Potential bug w/ replace subquestion w/ label forming bilingual Array question
Hi guys :)

Today I have tried form a bilingual Array question. For convenience in creating Dynamic Array I formed a bilingual label set and used the "Predefined label set" function while forming the subquestions.

Apparently, it works and adds the English (base language) labels, thus forming the subquestions.

But, when checking out the labels in the other language, I noticed that the English ones where automatically imported; using the Replace function doesn't replace them with the second langauge label set.

Am I doing something wrong or it's some bug?

Thanks for your help!

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 week ago #82175 by giangi
giangi replied the topic: Potential bug w/ replace subquestion w/ label forming bilingual Array question
I forgot mentioning I am using Version 1.92+ Build 120613

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 week ago #82271 by Mazi
Mazi replied the topic: Potential bug w/ replace subquestion w/ label forming bilingual Array question

gifino wrote: Am I doing something wrong or it's some bug?

Please open a ticket at the Bugtracker and...
  1. Give as much information as possible
  2. Attach your survey. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.
  3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
  4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the Bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now