Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

LS 1.92+ build 120325 statistics bug

More
4 years 11 months ago #77341 by gjaouen
Hello,

I which to inform everybody that after upgrading from LS 1.92+ 120323 to 120325, I have some troubles getting statistics from old surveys present in database.

With the previous version all is working properly but upgrading cause statistics_function.php notices and all statistics are wrong.

I try with different surveys and the result is always the same.

You can get more details on my bug report :
bugs.limesurvey.org/view.php?id=5952

Best regards,
Guillaume

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #77356 by DenisChenu
Hello,

The old survey are from LS 1.92+ 120323 ? I have some old survey from 1.90 and no problem .
Just to find the difference :)

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago - 4 years 11 months ago #77408 by gjaouen
Hello Denis,

Yes the survey that I added to the bug report was a survey built under a previous version of LS :
$versionnumber = "1.91+";
$dbversionnumber = 146;
$buildnumber = '11804';

I always run manual update of LS, my last one doesn't show any error in upgrading the database.

This is my new setup for LS after upgrading to LS 1.92+ :
$versionnumber = "1.92+";
$dbversionnumber = 155;
$buildnumber = '120325';

Before upgrading to build 120325 all features of LS 1.92+ were running smoothly.

Maybe something get wrong between th db and statistics_function script...

Best regards,
Guillaume
Last Edit: 4 years 11 months ago by gjaouen.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #77560 by Mazi

gjaouen wrote: Maybe something get wrong between th db and statistics_function script...

Best regards,
Guillaume

You can check the file history on Github to see if the related files have been changed:
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/commits/master


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #77594 by gjaouen
Hello,

I take a look to git repository and don't find an obvious solution to this bug.

I ran a new survey test with all type of questions and all run perfectly well.

I compare tables structure between new and old surveys but if you don't consider the number of questions of survey, they use exactly the same structure into mysql ...

As I run a php cache accelerator, I try to restart all services but that wasn't the origin of the bug too.

Best regards,
Guillaume JAOUEN

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form