Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Problem autofilling text field

More
6 years 1 day ago #57148 by johnnymo
Hi,

Currently using:
$versionnumber = "1.90+";
$dbversionnumber = 143;
$buildnumber = '9642';

Unable to set a default value for a single text field (short text type) using a variable passed in the url.

name of text field i want to update:
41677X3X17

so tried appending ?sid=41677&lang=en&{41677X3X17}=default to end of survey url. Nothing changes

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 day ago #57149 by Mazi
Please attach your survey or any other short survey containing the same question fot testing. You can export the survey as .lss file.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #57214 by DenisChenu

johnnymo wrote: ?sid=41677&lang=en&{41677X3X17}=default

According to documentation .

try
?sid=41677&lang=en&41677X3X17=default

:)

PS: maybe we have to put this possibility elsewhere :)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #57234 by johnnymo
also tried without the braces in the url. Attaching exported survey as requested.

File Attachment:

File Name: limesurvey...1677.lss
File Size:30 KB
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #57281 by Mazi
I have to admit that I just tested using 1.91RC4 and I can't get this to work using the attached survey.

Can anyone else test?!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #57283 by DenisChenu

Mazi wrote: I have to admit that I just tested using 1.91RC4 and I can't get this to work using the attached survey.

Can anyone else test?!


demonstration.sondages.pro/41677/lang-en?41677X27X673=123
Version 1.90+ Build 9642

limesurvey.sondages.pro/index.php?sid=41...=en&41677X47X872=123
version svn of this night

The first url parameter with ? not & :)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
Last Edit: 5 years 11 months ago by DenisChenu.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #57310 by Mazi
k, works fine at the latest SVN version now using ths syntax:
...index.php?sid=41677&newtest=Y&lang=en&41677X190X1913=hello


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form