Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Captchas not working with Google Chrome?

More
6 years 4 months ago #50304 by holch
Hi!

I had this issue with a few surveys of others already (I am not using captchas nor am I planning to).

However, whenever I go for a survey that requires captchas I can't access them.

Either I am really, really bad a simple maths, or there is something wrong when using the surveys with Google Chrome.

Here an example:
web-meinung.de/limes/index.php?sid=13545...mal&loadsecurity=102

Tested it with Chrome = doesn't let me in, even after several attempts.

With Firefox I managed to get past the capture on the first attempt.

As I said, this happend to me before with Limesurvey, but also with other captchas as far as I recall.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50310 by VBraun
Hm, I tested supplied link with Crome and got in at first attempt.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50312 by holch
@VBraun: Thank you very much! Seems like it is my Chrome installation that is making trouble...

Which version of Chrome do you use? Mine is 6.0.472.63.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50313 by VBraun
Interesting, mine is the same.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50318 by holch
Emptied the cache, still the same. Maybe I will have to deactivate all addons one by one.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50319 by holch
I identified the evil extension: EXIF Reader!

When disabled, everything works like a charm. I don't know why, but at least I know who is responsible!

;-)

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #50341 by Mazi
holch wrote:

I identified the evil extension: EXIF Reader!

When disabled, everything works like a charm. I don't know why, but at least I know who is responsible!

;-)

Please reprot this bug to Chrome and the extension developer so they can fix it.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form