Getting HTTP ERROR 500, when I try to access a template in the template editor

More
4 months 1 week ago - 4 months 1 week ago #166726 by alancs06
alancs06 created the topic: Getting HTTP ERROR 500, when I try to access a template in the template editor
I'm getting HTTP ERROR 500 when I try to access a particular template in the template editor. But there are 20-30 templates in the template editor. But the issue is with only two templates, So kindly help me to solve this problem.

LimeSurvey Version 2.73.0+171219
Attachments:
Last Edit: 4 months 1 week ago by alancs06.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 1 week ago #166729 by ollehar
ollehar replied the topic: Getting HTTP ERROR 500, when I try to access a template in the template editor
Which version are you using?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 1 week ago #166730 by alancs06
alancs06 replied the topic: Getting HTTP ERROR 500, when I try to access a template in the template editor
Version 2.73.0+171219

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 1 week ago #166732 by Joffm
Joffm replied the topic: Getting HTTP ERROR 500, when I try to access a template in the template editor
Hi,

to be honest, how do you expect us to help?
You say, 20 work, 2 do not.

Did you compare the template folders of the working templates and the not working ones?

Anyway, it is advisable you zip one of working templates and one of the not working (the template folder in "upload/templates")
and attach these two files.
Maybe somebody will see something.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
The following user(s) said Thank You: LouisGac

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!