My Template "does not exist"

More
1 year 6 months ago #136433 by rhg
rhg created the topic: My Template "does not exist"
I have a template back from LimeSurvey 2.0 (pretty much the default template with tweaks) that I have been adapting to work for 2.5 but now the latest "Version 2.50+ Build 160517" my template does not show up and I get an error. The error is as follows "Template myTemplateName does not exist."

Worth noting is all my template files are still there.

I notice there is now a config file as well as file organization. Is it now required to use the config file? Anyone know what changed that would cause these issues?

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #136446 by holch
holch replied the topic: My Template "does not exist"
As far as i know the config file is mandatory.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #136455 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: My Template "does not exist"

holch wrote: As far as i know the config file is mandatory.

In fact : no.

Maybe there are a bug now, but if config.cml doesn't exist and startpage.pstpl exist a minimal config must be call : github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/ma...s/minimal-config.xml

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: holch

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #136477 by kripp88
kripp88 replied the topic: My Template "does not exist"
We are noticing this in Version 2.50+ Build 160517 with templates we are trying to export from 2.0 and import here. I copied minimal-config.xml from /templates and placed into each of my templates folder under /upload as config.xml. That fixed the problem. Is there any other way to migrate templates from 2.0 to 2.50?

Thanks,
Kyle

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #136479 by holch
holch replied the topic: My Template "does not exist"
@Denis: Thanks for skipping in and clarifying.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Last Edit: 1 year 6 months ago by holch.

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #136493 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: My Template "does not exist"

kripp88 wrote: We are noticing this in Version 2.50+ Build 160517 with templates we are trying to export from 2.0 and import here. I copied minimal-config.xml from /templates and placed into each of my templates folder under /upload as config.xml. That fixed the problem. Is there any other way to migrate templates from 2.0 to 2.50?

Thanks,
Kyle

OK,

There are a bug in the last version then : i add the minimal-config.xml to allow old template to be "working" (because in fact : is broken).

The bug must be reported : www.limesurvey.org/community-services/bug-tracker

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: codelogic

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #136501 by codelogic
codelogic replied the topic: My Template "does not exist"
Bug submitted bugs.limesurvey.org/view.php?id=11229
Thanks for your time Denis
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!