Templates lose their styles after copying it.

More
1 year 8 months ago - 1 year 8 months ago #134987 by JanekPGC
JanekPGC created the topic: Templates lose their styles after copying it.
Hallo folks!

I've got a problem.
I'm not that much familiar with CSS and HTML styles and it looks like I've messed something up.

I tried to edit a temaplate styles, so I copied a default template and added some simple modifications, but... then I tried to change a color of background, so I changed it in CSS file (pointed on the screenshot below)

http://postimg.org/image/bkc59f0tz/

I'd changed color, saved changes, than changed it back to the same that was previous but nothing happened then.
Now all templates looks like this:

http://postimg.org/image/w8gb4n9br/

Only default templates looks allright, but when I copy any of them copies lose their styles and again everything is white.

I tried to copy the code from the default class - flat_and_modern.css file, but it still doesn't work.

Have you got some idea how to solve it?


Have a good afternoon and see you all!
Last Edit: 1 year 8 months ago by JanekPGC.

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #138799 by hermann
hermann replied the topic: Templates lose their styles after copying it.
Hi Janek,

which version of LimeSurvey and PHP are you using?
Can you provide us with a public survey that has the problem?

Greetings
Hermann

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!