Admin Template - Weired behaviour

More
2 years 1 month ago - 2 years 1 month ago #125864 by holch
holch created the topic: Admin Template - Weired behaviour
I noticed that all my modifcations that I made in my admin template don't work anymore and my custom admin template looks like gringegreen (which it was based on). I didn't have time to look into this issue, so I just switched to gringegreen to make sure everyting runs smooth.

However, no I noticed a strange behaviour: When you hover over the buttons, the background is grey. This also happens when hovering over the dropdown for the surveys, see screenshot:



As this happens with the not modified Gringegreen template, I assume it is happening for others as well?!

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Attachments:
Last Edit: 2 years 1 month ago by holch.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 3 weeks ago #126367 by holch
holch replied the topic: Admin Template - Weired behaviour
The problem has disappeared at the surveys dropdown level, but the white background is still at the question level.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now