File Upload Question Type is not working properly

More
2 years 11 months ago #124729 by garvsaxena
garvsaxena created the topic: File Upload Question Type is not working properly
I have tried to add a new question in the survey as a file upload type. But after adding it the file uploading functionality is not working. It will not upload a file. It will just upload a file in temp directory and when we submit the form the temp file has been deleted and NO file will move the the correct location. Please help me out its is very imoprtant.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #124754 by irye
irye replied the topic: File Upload Question Type is not working properly
I too have a file upload question in my survey, which appears not to be working. After uploading a file, the prompt displays "The file has been successfully uploaded", but on the backend there is no file to download and File count is reported as "0". I am a new user, so please direct me to other resources if you think there is something I am missing.

Thank you !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #124900 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: File Upload Question Type is not working properly
Hi,

LimeSurvey version and build number
Activate debug mode ( manual.limesurvey.org/Debug_mode )
Control files in upload/surveys/SID/files

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!