Blank page with only "to fill" on it keeps showing up?

More
2 years 7 months ago #111647 by kingmob
A lot of the respondents to my survey have been complaining that, after filling in a page and clicking to go to the next one, they will sometimes instead wind up on a blank page with no buttons and only the words "to fill" on it. I tested the survey myself and, right after I answered the final question, wound up on the same page. My response was counted as incomplete because of this.

What's up with that page? Why is it showing up? How can I make it go away?

I didn't try to manipulate the code or anything, by the way. All the features I used on this survey were default ones - mostly just radio and multiple choice questions.

Thank you!

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #111648 by holch
Difficult to say without a link or an example survey.

You'll need to find where "to fill" is written.

First of all a few questions:
- Which Limesurvey version?
- Which template are you using?
- What do you have written in "End message"?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #112045 by Bigred01
Check your quotas/terms. Sounds like someone added a term and didn't know what to put for the text so they left "to fill" there. Would explain the lack of buttons and it not coded as complete.

Please Log in to join the conversation.