Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Question Number not appearing in any templates

More
2 years 9 months ago #107114 by Christian_K
For some reason the question numbers are not appearing on any questions. I thought maybe I goofed something with the template, but trying several of the stock templates, but no luck. I thought maybe it was something I did in the HTML or CSS, but it turns out that putting even static text inside the span class along with the {QUESTION_NUMBER} placeholder yields nothing. Trial & error seems to point to the placeholder.

e.g.

question template code
question.pstpl =

<div class="question-text">
<span class="asterisk">{QUESTION_MANDATORY}</span><span class="qnumcode">{QUESTION_NUMBER} test_test</span> {QUESTION_TEXT}
</div>


HTML result in template preview window =
<div class="question-text">
<span class="asterisk">*</span>
<span class="qnumcode">1 test_test</span>
How many roads must a man walk down?
</div>

HTML result in test this survey =
<div class="question-text">
<span class="asterisk">*</span>
<span class="qnumcode"> test_test</span>
Approximately how many organ transplants take place every day in the U.S. ?
</div>


So it seems like the production side isn't rendering {QUESTION_NUMBER} for some reason. Any ideas?

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #107117 by DenisChenu
Hi,

Did you set 'Show question number' in survey settings ? By default it's OFF

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #107118 by Christian_K
Wow, do I feel dumb. Completely missed that setting when I copied from another survey.

Thank you!

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form