Check out the LimeSurvey source code on GitHub!
Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Image Fails To Appear In E-mail Compose Window

Image Fails To Appear In E-mail Compose Window 2 years 9 months ago #102398

  • KitchM
  • KitchM's Avatar
  • Offline
  • Senior Lime
  • Posts: 40
  • Thank you received: 1
  • Karma: -1
I had looked in various places and found a reference to png and jpg formats being used in LimeSurvey, so I assumed they were acceptable. So I uploaded my logo.png file and inserted it into my e-mail message. However, it did not appear. Neither did it display correctly in the browse window.

LimeSurvey version 2.00 build 131202. It is running on CentOS 6. I was working on the invitation e-mail template.
The administrator has disabled public write access.

Image Fails To Appear In E-mail Compose Window 2 years 9 months ago #102407

  • tpartner
  • tpartner's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 6313
  • Thank you received: 1407
  • Karma: 546
How did you upload the image? Did you use the editor interface?
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The administrator has disabled public write access.

Image Fails To Appear In E-mail Compose Window 2 years 9 months ago #102422

  • KitchM
  • KitchM's Avatar
  • Offline
  • Senior Lime
  • Posts: 40
  • Thank you received: 1
  • Karma: -1
Yes, thru the interface. On the top tool bar, Sixth button from right.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 1.064 seconds
Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form